Ακούστε τώρα το soundtrack του No Man's Sky

Υπό την επιμέλεια του συγκροτήματος 65daysofstatic
04 Αυγούστου 2016 17:55
Ακούστε τώρα το soundtrack του No Man's Sky

Το πολυαναμενόμενο No Man's Sky, ύστερα από πολλές τρικυμίες στην ανάπτυξη του, θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου στο PS4 και στις 12/08 στο PC. Ενόψει της κυκλοφορίας του λοιπόν, οι 65daysofstatic, το συγκρότημα υπεύθυνο για την μουσική του τίτλου της Hello Games, παραχώρησαν μια συνέντευξη στη The Independent για το επερχόμενο διπλό album τους, το "No Man's Sky: Music for an Infinite Universe", από το οποίο διέθεσαν 10 κομμάτια για streaming μέσω του YouTube. 

Το πλήρες soundtrack θα αποτελείται από δύο cd, ένα με τα δέκα κομμάτια που θα ακούσετε παρακάτω και ένα δεύτερο με soundscapes και ambient μουσική, η οποία θα συνοδεύει τους παίκτες στο ταξίδι τους στον γαλαξία. Η κυκλοφορία του soundtrack του No Man's Sky θα γίνει στις 5 Αυγούστου, μέσω της ιστοσελίδας της Laced Records, αλλά και καταστημάτων όπως τa iTunes και Amazon. 

Όπως θα διαπιστώστε η μουσική του κινείται σε experimental electronic μονοπάτια. Ακούστε το και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:55 5/08] Το soundtrack έγινε διαθέσιμο για streaming και μέσω του Spotify. Ακούστε το από την παρακάτω playlist.