Μάθετε τι ακριβώς είναι το PREY μέσα από ένα νέο video

O creative director τονίζει πως "δεν είναι horror"
28 Ιουλίου 2016 09:53
Μάθετε τι ακριβώς είναι το PREY μέσα από ένα νέο video

Η αναγέννηση του Prey σε ένα εντελώς διαφορετικό concept ήταν ένα από τα παιχνίδια που έκλεψε τη παράσταση στην Ε3 2016. Μέσα από ένα νέο video που δημοσίευσε η Bethesda, ο creative director και πρόεδρος της Arkane Studios, Raphael Colantonio, εξηγεί τι ακριβώς είναι το PREY και συζητάει για το project, το setting του, τον πρωταγωνιστή, τον σκοπό του και το gameplay του, αποκαλύπτοντας πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

"Είναι σημαντικό να τονίσω πως δεν εστιάζουμε στο shooting. Είναι περισσότερο ένα υβρίδιο όπου, η αφήγηση συναντά τη δράση και αυτή συναντά μερικά στοιχεία RPG. Έχεις κάποια όπλα, αλλά επίσης έχεις και άλλα διάφορα πράγματα όπως δυνάμεις που μαθαίνεις από τους ίδιους τους εξωγήινους." είπε ο Colantonio. Πρόσθεσε επίσης πως ο τίτλος θα έχει το στοιχείο των αποφάσεων και των συνεπειών τους, όπως το Dishonored, αλλά τόνισε πως "δεν είναι horror." 

Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν αν θέλουν άντρα ή γυναίκα χαρακτήρα στην αρχή, το όνομα του οποίου θα είναι Morgan, μιας και είναι από τα πιο ουδέτερα. 

Δείτε το video παρακάτω για να μάθετε νέες πληροφορίες σχετικά με το PREY που θα κυκλοφορήσει το 2017 στα PS4, Xbox One και PC.