Πρώτες εικόνες από τα remasters των Dead Rising

Πληροφορίες για το ποια στούντιο τα αναπτύσσουν
27 Ιουλίου 2016 10:54
Πρώτες εικόνες από τα remasters των Dead Rising

Η Capcom μπορεί να έχει ανακοινώσει μόνο τις remastered εκδόσεις των Dead Rising, Dead Rising 2 και DR2: Off the Record για τα PC, PS4 και Xbox One, αλλά πέραν αυτών δεν έχει δώσει καμία άλλη πληροφορία, όπως το πότε θα κυκλοφορήσουν. Μέσα από την επίσημη καταχώρηση τους στο Xbox Store, "διέρρευσαν" πριν την αποκάλυψη τους από την εταιρία, οι πρώτες εικόνες των remasters, τα στούντιο που τα αναπτύσσουν μιας και η Capcom δεν εμπλέκεται σε αυτό το κομμάτι, η ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά και ένα Dead Rising Triple Pack.

Από τη μία, το Dead Rising Remastered αναπτύσσεται από την Πολωνική QLOC, υπεύθυνη στο παρελθόν για το remaster του DmC: Devil May Cry στα PS4/ Xbox One. Από την άλλη, η Mercenary Technology έχει αναλάβει τα Dead Rising 2 και Off the Record, εταιρία γνωστή για το port του God of War 3 στο PS4, τις last-gen εκδόσεις του Call of Duty: Black Ops 3 και άλλα. 

Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά ή μόνο στο πακέτο Dead Rising Triple Pack, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου. 

Τις εικόνες των remasters μπορείτε να τις δείτε στη gallery παρακάτω.