H Telltale Games προσθέτει multiplayer στους τίτλους της

Αρχής γενομένης με το BATMAN - The Telltale Series
26 Ιουλίου 2016 16:26
H Telltale Games προσθέτει multiplayer στους τίτλους της

Μια νέα καινοτομία, τουλάχιστον για τα δικά της μέτρα και σταθμά, θα προσθέσει η Telltale Games στους επερχόμενους τίτλους της, αρχής γενομένης από το BATMAN- The Telltale Series. Ο λόγος αφορά το multiplayer χαρακτηριστικό, το οποίο η εταιρία ονομάζει Crowd Play και θα επιτρέπει στους παίκτες να προσκαλούν άλλους ώστε να συμβάλλουν στις αποφάσεις τους, τον βασικό πυλώνα του gameplay των παιχνιδιών της. 

Την αποκάλυψη έκανε η εταιρία μέσω του Shack News, όπου και έδωσε μια λεπτομερής περιγραφή του πως λειτουργεί. Εν συντομία, ο παίκτης πριν ξεκινήσει το session του μπορεί να ενεργοποιήσει το Crowd Play χαρακτηριστικό, το οποίο θα παράγει ένα σύντομο URL. Αυτό μπορεί να το μοιραστεί όπου αυτός επιθυμεί, είτε αυτό είναι το Facebook, το Twitter ή όποιο άλλο κοινωνικό μέσο και φυσικά, με τους φίλους του.

Πατώντας το link θα σας μεταφέρει στο session του παίκτη, επιτρέποντας στον καθένα να ψηφίσει για την κάθε απόφαση που έρχεται στην οθόνη εκ μέρους του host και έπειτα εμφανίζονται ζωντανά τα ποσοστά που παίρνει η κάθε απόφαση από το "κοινό". Εκτός από το να ψηφίζουν στις αποφάσεις, οι θεατές του session έχουν τη δυνατότητα να κάνουν thumbs up ή down στην απόφαση που πάρθηκε. 

Ο host μπορεί να διαλέξει μεταξύ δύο Crowd Play modes, ένα στο οποίο εμφανίζεται και πάλι ζωντανά η ψηφοφορία στις αποφάσεις, αλλά τον τελευταίο λόγο στο ποια θα παρθεί εν τέλει έχει ο host. Το δεύτερο, από την άλλη είναι αυτό που σας περιγράψαμε στην παραπάνω παράγραφο. 

Την πρώτη μας γεύση από το πολύ ενδιαφέρον Crowd Play χαρακτηριστικό θα πάρουμε όταν κάνει πρεμιέρα το BATMAN: The Telltale Series στις 2 Αυγούστου.