Δωρεάν θα διατίθεται το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange

Μια τέλεια ευκαιρία να ζήσετε την time-traveling εμπειρία της Max από τις 21/07
20 Ιουλίου 2016 17:30
Δωρεάν θα διατίθεται το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange

Η Square Enix ανακοίνωσε πως από τις 21 Ιουλίου και έπειτα το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange, με τίτλο "Chrysalis" θα διατίθεται δωρεάν. Την ανακοίνωση πραγματοποίησε με ένα σχετικό trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και να πάρετε μια ιδέα για την time-traveling περιπέτεια της Max Caulfield. Ο τίτλος χωρίζεται σε πέντε επεισόδια και ακολουθούν την ιστορία της Max, η οποία ανακαλύπτει πως μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και προσπαθεί να σώσει τη ζωή της καλύτερης φίλης της, Chloe. Σε όλα αυτά στέκεται εμπόδιο η Arcadia Bay και τα σκοτεινά μυστήρια που κρύβει. 

Ακόμη, φέρει πολλές επιρροές και αναφορές σε σειρές όπως το Twin Peaks και Buffy The Vampire Slayer, ενώ το άρωμα του Alan Wake και του Quantum Break είναι εξίσου έντονο. Αξίζει να αναφερθεί πως δικαίως έχει βραβευθεί με BAFTA Καλύτερης Ιστορίας και έχει λάβει 75 υποψηφιότητες για Game of The Year.

Το Life is Strange: Episode One - Chrysalis θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από τις 21 Ιουλίου στα PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και Mac. Την άποψη μας για όλη την πρώτη σεζόν του Life is Strange μπορείτε να τη βρείτε στα ακόλουθα links

Life is Strange - Review

Life is Strange - Episode 2 - Review

Life is Strange - Ep. 3 & 4 - Review

Life is Strange - Episode 5