Πυροβόλησε παίκτες του Pokemon GO νομίζοντας πως είναι κλέφτες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα
19 Ιουλίου 2016 09:37
Πυροβόλησε παίκτες του Pokemon GO νομίζοντας πως είναι κλέφτες

Όπως μεταδίδει το Gamespot και το Orlando Sentinel σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια βρέθηκαν δύο παίκτες του Pokemon GO στην Φλόριντα της Αμερικής, όταν ένας άνδρας τους πυροβόλησε περνώντας τους για κλέφτες.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κοιμόνταν στο σπίτι του, όταν στις 1.30 πμ άκουσε έναν δυνατό θόρυβο που τον ξύπνησε. Ο 37χρονος κοιτώντας έξω εντόπισε ένα λευκό αμάξι δίπλα από το σπίτι του και έτσι πήρε το όπλο του για να διερευνήσει. Καθώς πλησίασε το αυτοκίνητο άκουσε τον έναν από τους δύο παίκτες να λένε: “Πήρες τίποτα;” Τότε ο άνδρας μπήκε μπροστά από το όχημα, νομίζοντας πως τον έχουν κλέψει, ύψωσε το όπλο του και τους ζήτησε να παραμείνουν στην θέση τους. Το όχημα επιτάχυνε προς το μέρος του και ο άνδρας μετακινήθηκε και ξεκίνησε να το πυροβολεί.

Την επόμενη μέρα η μητέρα ενός εκ των δύο παικτών ενημέρωσε τις αρχές για το περιστατικό. Έτσι, ο 19χρονος γιος της και ένα δεκαεξάχρονος φίλος του έπαιζαν τελικά Pokemon GO στην περιοχή, μέχρι που ένας άνδρας βγήκε από το σπίτι του και τους επιτέθηκε. Ο ένας ρώτησε: “Το έπιασες” και ο άλλος αποκρίθηκε “Ναι, εσύ;” και έπειτα άκουσαν πυροβολισμούς και έφυγαν με το αυτοκίνητό τους, που πλέον έχει ένα σκασμένο λάστιχο και μερικά βαθουλώματα. Κανένας από τους δύο δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία ερευνά περαιτέρω το περιστατικό

Tags: