Το Star Wars παιχνίδι της Amy Hennig θα έχει πολλαπλούς πρωταγωνιστές

Και θα μοιάζει με το Uncharted
18 Ιουλίου 2016 09:57
Το Star Wars παιχνίδι της Amy Hennig θα έχει πολλαπλούς πρωταγωνιστές

Η Amy Hennig, senior creative director της Visceral Games, μίλησε για τον action adventure Star Wars τίτλο που ετοιμάζει στα πλαίσια ενός ειδικού πάνελ στο Star Wars Celebration Europe 2016 και παρουσίασε ορισμένες νέες concept art εικόνες. Η ίδια δεν αποκάλυψε πολλά μιας και απέχουμε πάρα πολύ ακόμη για την κυκλοφορία του, που έχει οριστεί για το 2018 και τόνισε πως δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται στο παιχνίδι, αλλά το κάνει αφού υπάρχει τόση περιέργεια από το κοινό. Η ομάδα της Hennig γράφει μια εντελώς νέα ιστορία, με νέες τοποθεσίες, χαρακτήρες και τεχνολογία αλλά να στέκεται δίπλα στο lore του Star Wars για αυτό και εργάζεται στενά με τη LucasFilm.

Η κυριότερη πληροφορία που προήλθε από τα χείλη της δημιουργού είναι πως το εν λόγω Star Wars παιχνίδι θα περιλαμβάνει πολλαπλούς πρωταγωνιστές και το γεγονός πως θα έχει έντονη την αίσθηση των Uncharted -μόλις αναφέρθηκε το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Η ιδέα αυτή προήρθε καθώς όλες οι ταινίες Star Wars είχαν και έχουν -βλ. Rogue One- ένα σύνολο πρωταγωνιστών, για παράδειγμα στην πρώτη ταινία:

"Όσο η ιστορία είναι της Leia ή του Han ή του Vader άλλο τόσο είναι και του Luke. Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι μας. Δεν είναι μια ιστορία ενός μοναχικού λύκου. Οι χαρακτήρες πρέπει να είναι ένα συντονισμένο σύνολο, να ενεργούν στη στιγμή αλλά και παράλληλα. Σαν την απόδραση από το Death Star για παράδειγμα. Ο καθένας παίζει το ρόλο του. Η πρόκληση για εμάς είναι πως θα το μεταφέρουμε αυτό στο gameplay" Λόγια που πιθανώς να υπαινίσσονται ότι θα υπάρχει έντονο co-op στοιχείο. 

"Στόχος μας είναι" είπε συνεχίζοντας η Amy Hennig, "τη στιγμή που ο παίκτης τελειώσει το παιχνίδι να νιώσει πως έπαιξε πραγματικά μια ταινία Star Wars. Δυστυχώς για λίγο καιρό θα εξαφανιστούμε επειδή έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι πως θα σας δείξουμε κάτι του χρόνου."