Το Dead Rising έρχεται επίσημα στα PS4, Xbox One και PC

Ενώ τα DR2 και DR2: Off the Record αναμένονται στα PS4 και Xbox One
19 Ιουλίου 2016 00:45
Το Dead Rising έρχεται επίσημα στα PS4, Xbox One και PC

Την εμφάνισή της έκανε μία λίστα με trophies για το πρώτο μέλος της σειράς Dead Rising, η οποία αποκαλύπτει πως σύντομα ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 καθώς η λίστα αφορά την PS4 έκδοση του παιχνιδιού. Το Dead Rising κυκλοφόρησε το 2006 αποκλειστικά για το Xbox 360 και έκτοτε η μοναδική κονσόλα στην οποία έχει γίνει port είναι το Nintendo Wii με τίτλο Dead Rising: Chop Till You Drop. 

Αν η παραπάνω λίστα αποδειχθεί έγκυρη, τότε θα δούμε σύντομα το Dead Rising και στο PlayStation 4. Υπενθυμίζουμε πως το Dead Rising 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί αρχικά να είναι χρονικά αποκλειστική στο Xbox One για έναν χρόνο και για 90 ημέρες στα Windows 10 (Windows Store). Μπορείτε να δείτε την λίστα πατώντας εδώ.

[ENHMΕΡΩΣΗ 19/07 03:44] Η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα τον ερχομό του πρώτου Dead Rising όχι μόνο στο PS4, αλλά και στα Xbox One και PC. Επιπροσθέτως, τα Dead Rising 2 και Dead Rising 2: Off the Record θα έρθουν στα PS4 και Xbox One για τα οποία περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε σύντομα.