Παίκτες του Pokemon GO μπουγελώθηκαν και δέχθηκαν αυγά για να απομακρυνθούν

Εκνευρισμένοι οι κάτοικοι μιας συνοικίας στο δυτικό Σίδνεϊ
14 Ιουλίου 2016 17:58
Παίκτες του Pokemon GO μπουγελώθηκαν και δέχθηκαν αυγά για να απομακρυνθούν

Το Pokemon GO κατακτάει ήδη τον πλανήτη, μικροί και μεγάλοι βγαίνουν στους δρόμους για να γίνουν εκπαιδευτές στην πραγματική ζωή, καταγράφει ρεκόρ σε downloads και ανεβάζει τις μετοχές της Nintendo στα ύψη μετά από 30 χρόνια και η αστυνομία έχει αποκτήσει πολλούς πονοκεφάλους από την εμφάνιση του. Στο προάστιο του Rhodes στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, υπάρχουν πολλές νεόκτιστες πολυκατοικίες γύρω από ένα σιντριβάνι και ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, σημείο το οποίο αποτελεί ένα τεράστιο Pokestop και πλέον συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη, λέγεται συνήθως πάνω από 1000 άτομα. 

Κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται από τις καθημερινές πλέον τεράστιες συναθροίσεις, οι οποίες κρατάνε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και όπως είναι φυσικό δημιουργείται πολύ φασαρία. Αποφάσισαν λοιπόν την περασμένη Τρίτη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και σύμφωνα με το Buzzfeed, μπουγέλωσαν και έριξαν αυγά οι γύρω κάτοικοι, στους παίκτες του Pokemon GΟ για να τους διαλύσουν. Λίγο αργότερα επενέβη η αστυνομία για να μοιράσει κλήσεις για παράνομα παρκαρίσματα στις γύρω περιοχές και προειδοποίησε το κοινό να διαλυθεί αλλιώς θα τους έδιναν πρόστιμο AUD$200 στον καθένα για την απίστευτη ρύπανση που προκάλεσαν.

Η επίσημη σελίδα των παικτών του Pokemon GO από το Sydney εξέδωσε ειδική οδηγία και απομάκρυνε από το group τους όποιους "ταραξίες" υπήρχαν. Από την πλευρά τους οι δημοτικές αρχές έχουν τοποθετήσει επιπλέον αστυνομική δύναμη στην περιοχή για να ελεγχθεί η κατάσταση στο εν λόγω πάρκο. 

Tags: