Φήμη: Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham

Μυστήριο η κυκλοφορία της remastered συλλογής της Rocksteady
11 Ιουλίου 2016 15:11
Φήμη: Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η remastered συλλογή της σειράς Batman Arkham της Rocksteady έλαβε καθυστέρηση, καθώς η Virtuous Games δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο που επιθυμούσε για να φέρει εις πέρας ένα σωστό remaster για τα παιχνίδια. Περισσότερες πληροφορίες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, καθώς το Eurogamer, έμαθε από διάφορες πηγές πως υπάρχει πιθανότητα η κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham να μεταφερθεί το νωρίτερο για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Επίσης, οι εν λόγω πηγές αναφέρουν πως ο λόγος για την καθυστέρηση οφείλεται στον τεχνικό τομέα και συγκεκριμένα στο frame-rate. Παρόλα αυτά, σε νέα της δήλωση η Warner Bros. είπε τα εξής:

"Μετά από εξέταση της προόδου του project, η ομάδα στη WB Games αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham για να δώσει στην ομάδα της Virtuous Games επιπλέον χρόνο για να παραδώσει μία πιο καλοδουλεμένη Batman Arkham εμπειρία. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό όταν το παιχνίδι είναι έτοιμο. Γνωρίζουμε πως αυτά είναι δυσάρεστα νέα, αλλά νιώθουμε πως ο επιπλέον χρόνος θα επιτρέψει στην ομάδα να δημιουργήσει την καλύτερη gaming εμπειρία για τους fans μας".

Προφανώς, τα παραπάνω εκτός από την επίσημη δήλωση της Warner Bros. αποτελούν φήμες και δεν μπορούμε να τα πάρουμε σοβαρά. Παρόλο αυτά, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει ένα μυστήριο. Ίσως στο μέλλον αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Όπως και να έχει, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για ότι νεότερο προκύψει, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το Batman: Return to Arkham αναμένεται για τα PS4 και Xbox One.