Η Nintendo θα αναπτύξει το δικό της χειριστήριο για smartphones;

Που θα συνοδεύει τους δικούς της τίτλους
08 Ιουλίου 2016 05:08
Η Nintendo θα αναπτύξει το δικό της χειριστήριο για smartphones;

 

Με βάση την τελευταία συνάντηση των μετόχων της Nintendo, έγινε γνωστό πως η εταιρία βλέπει πολύ σοβαρά τον τομέα των apps και mobile παιχνιδιών της και δεν θα σταματήσει στα Miitomo, Fire Emblem και Animal Crossing. Ουσιαστικά κατέστησε κατανοητό πως σκέφτεται να κατασκευάσει το δικό της περιφερειακό για smartphones. Στην ερώτηση των επενδυτών της εταιρίας του Κιότο για το εάν σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο για action παιχνίδι -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- και να επενδύσει σε νέους ποιοτικούς τίτλους για φορητές συσκευές απάντησε:

"Τα φυσικά χειριστήρια για εφαρμογές έξυπνων συσκευών είναι διαθέσιμα στην αγορά και είναι πιθανό να αναπτύξουμε και εμείς κάτι νέο για εμάς. Από την άλλη, πιστεύω ότι ο τρόπος σκέψης της Nintendo είναι να κοιτάξει εάν τα παιχνίδια δράσης δεν είναι αδύνατο -χωρίς χειριστήριο- να αναπτυχθούν και πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Νομίζω πως θα κάνουμε εφαρμογές και όχι μόνο παιχνίδια δράσης, σκεπτόμενοι αυτό που χαρακτηρίζει τις Nintendo-like εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογές από όλους για παιδιά μέχρι και ενήλικες."

Εν ολίγοις η Nintendo μάλλον θα αναπτύξει το δικό της χειριστήριο για smartphone παιχνίδια. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό επαληθευθεί.