Το Until Dawn 2 δεν αναπτύσσεται από τη Supermassive

Όμως η εταιρία έχει το νου της σε παρόμοιες εμπειρίες
27 Ιουνίου 2016 06:05
Το Until Dawn 2 δεν αναπτύσσεται από τη Supermassive

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του managing director της Supermassive Games, Pete Samuels, η εταιρία του δεν εργάζεται στο sequel του Until Dawn. Ο horror αλά "Quantic Dream" τίτλος που κυκλοφόρησε πέρυσι στο PS4 αποτέλεσε μια αναπάντεχη επιτυχία για την Supermassive, που δυστυχώς για τους fans του τίτλου δεν ετοιμάζει το Until Dawn 2. Έχει όμως στα πλάνα της να πάρει όλα τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού και να τα διευρύνει σε παρόμοιες εμπειρίες, πιθανώς με άλλον εκδότη και σε άλλες πλατφόρμες. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει στο τι εργάζεται το στούντιο ο Samuels είπε:

Υπάρχει αρκετή φημολογία γύρω από το τι κάνουμε και σε τι δουλεύουμε αυτήν τη στιγμή. Δεν εργαζόμαστε στο Until Dawn 2 αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε πάνω σε άλλα πράγματα.

Εκτός από το Until Dawn: Rush of Blood για το PlayStation VR, μίλησε και για τα άλλα σχέδια της Supermassive. 

Θέλουμε να εστιάσουμε και να φέρουμε τέτοιες εμπειρίες, αυτά τα κινηματογραφικά παιχνίδια που εστιάζουν στην πλοκή, είτε είναι horror είτε όχι, είτε και σε άλλες πλατφόρμες. Φαίνεται πως το επόμενο λογικό βήμα από εμάς τώρα είναι να διευρύνουμε αυτό που έγινε μτο Until Dawn ε σε παρόμοιες εμπειρίες, αλλά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το IP, τον εκδότη, την πλατφόρμα κ.ο.κ. Αυτό θέλουμε και σε αυτό εστιάζουμε προς το παρόν... να πάρουμε ότι μάθαμε από το Until Dawn και να το πάμε ένα βήμα μπροστά. 

Μάλιστα, προς το τέλος της συνέντευξη του στο GamesIndustry.biz ο Samuels ανέφερε πως έμενε έκπληκτος από την αποδοχή των κριτικών και του κοινού αλλά και από τις πωλήσεις του Until Dawn.