"Ο Link είναι ο ήρωας και αυτό δεν θα αλλάξει"

Ο Miyamoto ξεκαθάρισε το θέμα μιας θηλυκής πρωταγωνίστριας στα Legend of Zelda
26 Ιουνίου 2016 17:47

Οι φήμες γύρω από μια θηλυκή πρωταγωνίστρια στη σειρά The Legend of Zelda, ήταν έντονες μιας και όλοι περιμένανε να δούνε τη Nintendo να κάνει μια τέτοια κίνηση για το εμβληματικό franchise της εν όψει του "Breath of the Wild", ιδιαίτερα ύστερα από τη γνωριμία μας με τη "Linkle" σε amiibo μορφή. Αυτό όπως αποδείχθηκε δεν έγινε και οι ερωτήσεις πλημμύρισαν τον θρυλικό δημιουργό της σειράς, Shigeru Miyamoto, ο οποίος ξεκαθάρισε το θέμα μια και καλή και μίλησε για το πως συζήτησαν την ιδέα να επιτρέψουν την επιλογή φύλου για τον Link ή το να πρωταγωνιστήσει η Πριγκίπισσα Zelda. Ακολουθούν τα όσα είπε στο Gamekult:

Συζητήσαμε με την ομάδα σχετικά με τον να φτιάχναμε ένα παιχνίδι γύρω από τη Sheik, οπότε δεν μπορώ να πω πως είναι αδύνατο να δούμε κάτι τέτοιο στο μέλλον, αλλά στα κλασικά επεισόδια της σειράς, ο Link είναι ο ήρωας και αυτό δεν θα αλλάξει. Για τους υπόλοιπους, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείτε τι θα συμβεί!

...αν έχουμε τη Zelda ως την κύρια πρωταγωνίστρια που παλεύει, τότε ο Link τι θα κάνει; Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, αλλά και την ιδέα της ισορροπίας του Triforce, νομίζουμε πως είναι η καλύτερη απόφαση να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο.

Να υπενθυμίσουμε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 -ίσως τον Μάρτιο- για τα Nintendo Wii U και NX.