Δείτε πως ο Kit Harington έγινε ο νέος κακός του Call of Duty: Infinite Warfare

Νέες φωτογραφίες από τα motion capture γυρίσματα του "Jon Snow"
24 Ιουνίου 2016 11:37
Δείτε πως ο Kit Harington έγινε ο νέος κακός του Call of Duty: Infinite Warfare

H Activision έδωσε στο φως της δημοσιότητας ορισμένες νέες φωτογραφίες από τα motion capture γυρίσματα του Kit Harington για λογαριασμό του νέου Call of Duty: Infinite Warfare. Ο τηλεοπτικός "Jon Snow", είναι γνωστό πως θα υποδυθεί τον κακό του παιχνιδιού - σε έναν πρωτοφανή ρόλο για την καριέρα του ηθοποιού, το όνομα του οποίου μάθαμε πως λέγεται Admiral Salen Kotch. Σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για τον αρχηγό της Settlement Defense Front, ο οποίος είναι και ναύαρχος στο μεγαλύτερο διαστημόπλοιο του στόλου, το Olympus Mons. Ο Harington -aka Jon Snow aka Kotch- θα κυνηγάει μανιωδώς τον παίκτη (που ονομάζεται Reyes) καθ'όλη τη διάρκεια του campaign, μαζί με τον θανάσιμο και τεράστιο στόλο του. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τα οποία σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie (Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels).

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε το συγκλονιστικό campaign demo του τίτλου που είδαμε στην Ε3 2016. To Call of Duty: Infinite Warfare αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One.