Νέες πληροφορίες για το Days Gone του PS4

Μέσα από τον creative director της Sony Bend
24 Ιουνίου 2016 06:27
Νέες πληροφορίες για το Days Gone του PS4

Ο Creative director της Sony Bend, Ron Allen, μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο PlayStation Blog, σχετικά με τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο τίτλο της εταιρίας, το Days Gone. Το παιχνίδι που έστρεψε τα βλέμματα στη συνέντευξη Τύπου της Sony στην Ε3 2016, σίγουρα αποτελεί από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του PS4, χάρις το στυλ και το σκηνικό του, όμως ο Allen έδωσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό, τις οποίες θα βρείτε ενδιαφέρουσες.

Εξηγώντας τον αδυσώπητο κόσμο του Days Gone είπε:

"Οι απεγνωσμένοι άνθρωποι κάνουν ότι τους πουν οι απεγνωσμένοι με σκοπό την επιβίωση. Στα περισσότερα open world παιχνίδια, όταν υπάρχει κίνδυνος, είναι γιατί το προκαλέσατε εσείς. Ο κόσμος του Days Gone είναι πάντοτε επικίνδυνος."

Ύστερα είπε μερικά λόγια για τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού της Sony Bend και πως το παρελθόν του τον βοηθάει να επιβιώνει στο παιχνίδι.

"Πάνω-κάτω όλοι οι επιζώντες της πανδημίας θα έπρεπε να έχουν κάτι συγκεκριμένο πάνω τους, τις κατάλληλες δυνατότητες να σκοτώνουν, να κλέβουν και να επιβιώνουν στον σκληρό αυτό κόσμο. Αν δεν ξέρετε από το krutt στην πλάτη, σε μια προηγούμενη ζωή ο Jax Deacon St. John (Sam Witwer) ήταν ο αρχηγός μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών. Έμαθε πολλά από τα να είναι μέρος τους και έτσι τον βοήθησαν να επιβιώσει. Είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος άνθρωπος. Χρησιμοποιεί τις δεξιότητες του όπου και όποτε μπορεί, καθώς η δίψα του για βία και μακελειό τον βοηθούν να τα πηγαίνει περίφημα στην δουλειά του."

Δόθηκαν μερικά στοιχεία για το συναισθηματικό υπόβαθρο του Days Gone:

"Έχει να κάνει με την ανθρώπινη κατάσταση -εδώ πρόκειται για έναν πληγωμένο άνθρωπο. Πολλοί από εμάς είμαστε μοτοσικλετιστές. Είναι μια πολύ ζωηρή κουλτούρα. Συνήθως σχετίζεται με εγκληματίες, μακελειό και βία, αλλά σχετίζεται επίσης με την αδελφότητα και την οικογένεια. Επειδή ο Deacon έχει υποφέρει τόσα, κρατιέται χάρις σε αυτή την όψη του παρελθόντος του και διατηρεί αυτές τις σχέσεις. Έχει να κάνει με το να βρει τον εαυτό του επειδή πλέον δεν είναι αρχηγός μιας λέσχης μοτοσικλετιστών. "

Το Days Gone αναπτύσσεται ακόμη στην Sony Bend και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αποκλειστικά στο PS4, μιας και κανείς δεν μίλησε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.