Στη στέγη της Bandai Namco Greece η αντιπροσώπευση της EA

Σημαντικές ανακατατάξεις στην ελληνική αγορά
22 Ιουνίου 2016 10:20
Στη στέγη της Bandai Namco Greece η αντιπροσώπευση της EA

Μετά την είδηση πως η Nintendo πλέον έχει και πάλι επίσημο αντιπρόσωπο στη χώρα μας, μία ακόμη κίνηση έρχεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που λάβαμε προ λίγου, η Bandai Namco Entertainment Hellas θα αναλάβει τη διανομή των τίτλων της Electronic Arts, κάτι που μέχρι πρότινος γινόταν από την CD Media (πλέον αντιπροσωπεία της Nintendo).

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Bandai Namco Entertainment Hellas (ΒΝΕHellas), με έδρα την Αθήνα και περιοχή ευθύνης όλα τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή, από 1η Ιουλίου 2016 αποκτά τη διανομή των προϊόντων της Electronic Arts Inc. (ΕΑ) για τις αγορές της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας, Κύπρου και Γιβραλτάρ. Η συνεργασία της ΒΝΕ Ηellas με την ΕΑ στις παραπάνω χώρες αποτελεί ευκαιρία και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αγοράς των videogames.

Πρόκειται για μεγάλη και σημαντική κίνηση από την BNEHellas, μιας και η EA κατέχει μερικά από τα μεγαλύτερα brand names στο χώρο, όπως το FIFA, το Battlefield, το Need for Speed κ.α, οπότε της ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Tags: