Η δημιουργός του The Witcher αποκαλεί "φανταστικό" το Nintendo NX

Η CD Projekt RED ξέρει αρκετά για τη νέα κονσόλα της Nintendo
20 Ιουνίου 2016 15:26
Η δημιουργός του The Witcher αποκαλεί

Σύμφωνα με τον Communications Manager της CD Projekt RED, Baian Mario Doehla, η εταιρία ξέρει αρκετά πράγματα για την επόμενη κονσόλα της Nintendo. Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξη του στο Rocket Beans TV, "Το Nintendo NX θα είναι φανταστικό" και συνέχισε λέγοντας:

Ως developer στη CD Projekt έχουμε πρόσβαση στο hardware και όλοι μας ανυπομονούμε για αυτό. Ξέρουμε αρκετά πράγματα. 

Επίσης, παραλλήλισε την κατάσταση που επικρατούσε στους Ευρωπαίους και Ιάπωνες developers την εποχή του Wii και τη σύγκρινε με αυτή του NX: "Στην Ιαπωνία... νόμιζαν ότι ήταν πολύ καλό. Οι Ευρωπαίοι τους πήρες λίγο παραπάνω καιρό.... Αλλά το ΝΧ, από αυτά που ακούς από τους developers, έχει πολύ θετικό κλίμα." Ο δημοσιογράφος τον πίεσε για να δώσει κάποια πληροφορία λέγοντας πως το hardware του NX θα είναι πολύ πιο αδύναμο από το Xbox Scorpio και απάντησε: 

"Θεωρώ πως αυτό δεν θα είναι ποτέ ξανά η κύρια ενασχόληση της Nintendo στο μέλλον. Μπορεί το NX να γίνει καλύτερο από το νέο Xbox; Ας πάρουμε μια ρεαλιστική προσέγγιση: Μπορεί η Nintendo να φτιάξει μια κονσόλα που είναι πιο δυνατή από το Xbox;...Προσιτή; Έχουν τις συμφωνίες στα εργοστάσια, τους πόρους....(κουνάει αρνητικά το κεφάλι του). Και ποιο θα ήταν το θετικό αποτέλεσμα; Ποιος θα αναπτύσσει παιχνίδια για αυτό;."

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/06 12:52] Φαίνεται πως το σχόλιο του Communications manager της CD Projekt RED έγιναν σε χιουμοριστικό πλαίσιο, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος του μέσω του Twitter, λέγοντας πως αστειεύονταν ότι ήξερε παραπάνω πράγματα για το ΝΧ.