RDR 2: Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η αποκάλυψη του [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Θα εμφανιζόταν με trailer στην Press Conference της Sony
15 Ιουνίου 2016 22:55
RDR 2: Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η αποκάλυψη του [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μετά από όλα όσες εκπλήξεις μας ετοίμασε η Sony στην Press Conference της Ε3 2016, είχε έναν ακόμη άσσο στο μανίκι της, ίσως το πιο βροντερό όλων. Σε μια περίεργη κίνηση η Sony έκλεισε το event επιστρέφοντας στο Days Gone για να δείξει ένα gameplay demo, ενώ νωρίτερα είχε παρουσιάσει ήδη ένα trailer για αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός insider και όπως περιγράφεται στο παρακάτω video, τελευταία θα ερχόταν η Rockstar Games στη σκηνή για να παρουσιάσει το Red Dead Redemption 2 με ένα εκκωφαντικό trailer. 

Το trailer αυτό όμως έδειχνε έναν άντρα να μπαίνει σε ένα μπαρ και να πυροβολεί όλους θαμόνες -ότι ακριβώς συνέβη ουσιαστικά στο μακελειό του Ορλάντο πριν από δύο ημέρες όπου ένας άνδρας οπλισμένος εισέβαλε σε ένα μπαρ και αφαίρεσε τη ζωή 50 ανθρώπων. Λόγω της τεταμένης κατάστασης στις ΗΠΑ και το βαρύ κλίμα που επικρατούσε γενικώς -άλλωστε όλες οι εταιρίες αναφέρθηκαν στην τραγωδία- η Sony αποφάσισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε να ακυρώσει την αποκάλυψη του άκρως αναμενόμενου RDR 2.

Θεωρείτε πως η Sony έπραξε σωστά; Αν όλα αυτά ισχύουν τότε η Rockstar δεν θα αργήσει να προβεί στην πολύβουη ανακοίνωση. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16/06 02:00] Εν τέλει, η φήμη αποδείχθηκε αναληθής και καταρρίφθηκε δια στόματος του Adam Boyes της Sony, ύστερα από σχετική ερώτηση που του έγινε στο Twitter, όπου έδωσε την εξής απάντηση: "Όχι δεν ισχύει. Η διάρκεια και το περιεχόμενο που δείξαμε είχε κλειδώσει εδώ και μήνες."