Επιστροφή στις horror ρίζες με first person για το Resident Evil 7

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το reboot της Capcom
14 Ιουνίου 2016 14:09
Επιστροφή στις horror ρίζες με first person για το Resident Evil 7

Η Capcom, μετά την άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα του Resident Evil 7 στην Press Conference της Sony, δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες του παιχνιδιού. Πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε πως το Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour demo είναι διαθέσιμο ήδη αποκλειστικά στο PS4 για τους PS Plus συνδρομητές. Ακολουθεί μεταφρασμένο από εμάς το δελτίο Τύπου της Capcom για το Resident Evil VII.

"To RE7 θέτει μια νέα πορεία στη σειρά Resident Evil, καθώς αξιοποιεί τις ρίζες του και ανοίγει τις πόρτες του σε μια πραγματικά τρομακτική horror εμπειρία. Μια δραματική μετάβαση για τη σειρά, η πρώτου προσώπου προοπτική με την φωτορεαλιστική προσέγγιση χάρις τη δύναμη της RE Engine, το Resident Evil 7 προσφέρει ένα χωρίς προηγούμενο επίπεδο immersion που φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τρόμο. Το Resident Evil 7 είναι προγραμματισμένο για τα PS4 (με την πλήρη εμπειρία του PSVR Mode), Xbox One και PC (Steam/ Windows Store) στις 24 Ιανουαρίου του 2017

Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στην αγροτική Αμερική και μετά τα γεγονότα του Resident Evil 6. Αποτελεί την μετουσίωση των χαρακτηριστικών gameplay στοιχείων της εξερεύνησης και της έντονης ατμόσφαιρας που στιγμάτισαν το survival horror genre πριν από 20 χρόνια, παράλληλα θα φέρει εντελώς ανανεωμένα gameplay συστήματα, που θα εντείνουν την survival horror εμπειρία. Το RE7 στοχεύει σε μια αρρωστημένη ρεαλιστική εμπειρία που θα προσδιορίσει την επόμενη γενιά του horror."

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο gameplay trailer του Resident Evil 7 και εδώ 14 ανατριχιαστικές εικόνες με έντονο το P.T. κλίμα.