Νέες πληροφορίες για το Detroit: Become Human

Δια στόματος David Cage
14 Ιουνίου 2016 14:48
Νέες πληροφορίες για το Detroit: Become Human

Σήμερα, μέσω ενός livestream στο YouTube με τον Geoff Keighley, ο director του Detroit: Become Human David Cage, έδωσε νέες πληροφορίες για το νέο πόνημα της Quantic Dream. Συγκεκριμένα ανέφερε:

  • Το gameplay είναι «πολύ συνήθης» κατά κάποιο τρόπο, αλλά ο παίκτης αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και μπορεί να κάνει επιλογές. Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τις αποφάσεις του και το gameplay του.
  • Η φιλοδοξία της ομάδας ανάπτυξης είναι να κάνει το Detroit: Become Human το πιο "διαστρεβλωμένο" παιχνίδι που έγινε ποτέ, επηρεασμένο από τις αποφάσεις του παίκτη.
  • Οι παίκτες θα παίξουν διαφορετικούς χαρακτήρες και θα δούνε την ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Δεν είναι μόνο για τις διαφορετικές καταλήξεις, αλλά και διαφορετικές διαδρομές που θα δημιουργήσουν διαφορετικές καταλήξεις και διαφορετικά αποτελέσματα.
  • Οι ιστορίες των διαφόρων χαρακτήρων ξεκινάνε παράλληλα και δημιουργούν ένα μεγαλύτερο σενάριο.
  • Η gameplay σκηνή που παρουσιάστηκε στην Ε3, η οποία είναι η πρώτη σκηνή του παιχνιδιού, έχει έξι διαφορετικές καταλήξεις και έχει επιπτώσεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.
  • Μπορεί να επηρεάσουν τα αποτελέσματα με διάφορους τρόπους, απλά παίζοντας ή μιλώντας με τους ανθρώπους αλλά και με τη λήψη αποφάσεων.
  • Το παιχνίδι είναι μια “neo noir thriller”. Λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, όπου τα ανδροειδή έχουν αντικαταστήσει τους ανθρώπους σε πολλές θέσεις εργασίας. Υπάρχουν εκατομμύρια σε όλη τη χώρα. Μερικά ανδροειδή έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν συγκλονισμένα μερικά συναισθήματα, αν και υποτίθεται πως δεν μπορούν να αισθανθούν κανένα. Ο νέος χαρακτήρας που παρουσιάστηκε σήμερα, ο Connor, είναι ένας "κυνηγός αποκληθέντων" που κυνηγά αυτά τα ανδροειδή που έχουν παρεκκλίνει από τους πρωτόκολλα.

To Detroit: Become Human θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4.