Μια ματιά στους επερχόμενους Star Wars τίτλους της ΕΑ

Δείτε τι ετοιμάζουν οι Respawn, Motive και Visceral Games
12 Ιουνίου 2016 20:50
Μια ματιά στους επερχόμενους Star Wars τίτλους της ΕΑ

Την προσμονή των fans του Star Wars προσπάθησε να ικανοποιήσει η ΕΑ, καθώς η σαγηνευτική Jade Raymond, επικεφαλής της Motive Studios, ανέβηκε στη σκηνή για να μα δείξει μια ματιά στα παρασκήνια και τα παιχνίδια που ετοιμάζει σε συνεργασία με την Lucasfilm. Όλα τα στούντιο της ΕΑ πλέον δουλεύουν σε παιχνίδια και περιεχόμενο για το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων. Για το 2017, DICE ετοιμάζει την επόμενη προσθήκη στο Star Wars Battlefront, σε συνεργασία με τη Motive Studios, που θα λαμβάνει χώρα στη νέα τριλογία, ενώ αναπτύσσει με την Criterion μια Star Battlefront αποστολή σε VR για το PlayStation VR.

Για το 2018, θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο action adventure παιχνίδι από τη Visceral Games για το οποίο είδαμε ορισμένα πλάνα και concept art και ηγείται η σεναριογράφος των Uncharted, Amy Hennig. Μάλιστα, θα πρόκειται για μια νέα αυθεντική Star Wars ιστορία για το σύμπαν. 

Πέραν αυτού, στον ορίζοντα, αναπτύσσεται ο 3rd person action adventure τίτλος της Respawn Entertainment, o οποίος θα έχει ένα διαφορετικό στυλ gameplay και θα λαμβάνει χώρα σε ένα διαφορετικό timeline που δεν έχει εξερευνηθεί από την ΕΑ ακόμη. Στο τέλος, αναφέρθηκε πως έχει και άλλα projects στο ξεκίνημα του pre-production.