O Kit Harington είναι ο νέος κακός του Call of Duty: Infinite Warfare

Και ο Guy Ritchie των Snatch και Lock Stock στο project
10 Ιουνίου 2016 20:04
O Kit Harington είναι ο νέος κακός του Call of Duty: Infinite Warfare

Μετά το video του Mashable που έδειχνε τον Kit Harington σε έναν motion capture θάλαμο και της φήμες για την ανάμειξη του στο επόμενο Call of Duty, ήρθε και η επιβεβαίωση. Η Activision ανακοίνωσε πως ο διάσημος ηθοποιός του Game of Thrones, θα ενσαρκώσει τον κακό του Call of Duty: Infinite Warfare, δίνοντας μας την ευκαιρία να τον δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, από αυτόν του Jon Snow. Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ που ενσωματώθηκε στο project είναι ο Guy Ritchie (Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels), όπου ο καταξιωμένος σκηνοθέτης θα προσφέρει τις γνώσεις του στο project και την παραγωγή, αλλά και στον χαρακτήρα του Kit Harington. 

Πρόκειται για δύο ονόματα που προστίθενται στη μεγάλη λίστα του Call of Duty franchise, όπως οι Gary Oldman, Kevin Spacey, Jeff Goldblum και John Malkovich.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πρώτη ματιά από τα motion capture γυρίσματα του Infinite Warfare και τον Harington. To νέο Call of Duty έχει δώσει το ραντεβού του για τις 6 Νοεμβρίου στα PC, PS4 και Xbox One και περισσότερα -όπως το campaign του- θα δούμε στην Ε3 2016