Επίσημο το PlayStation 4 Neo

Δια στόματος Andrew House δεν θα το δούμε στην E3 2016
10 Ιουνίου 2016 12:09
Επίσημο το PlayStation 4 Neo

Ο πρόεδρος του PlayStation τμήματος, Andrew House, μιλώντας στους Financial Times, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του PlayStation 4 Neo, αναφερόμενος σε αυτό με την συγκεκριμένη ονομασία. Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει μια high-end έκδοση του PS4, η οποία θα υποστηρίζει 4K περιεχόμενο και θα πωλείται παράλληλα με το τωρινό μοντέλο. Μάλιστα, θα υποστηρίζει την πλειοψηφία των τωρινών PS4 τίτλων και θα στοχεύει τους hardcore gamers, ενώ θα είναι ακριβότερο από το απλό PS4 των €349. 

Επιπροσθέτως γίνεται αναφορά στο εν λόγω άρθρο πως "οι developers θα έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία μεταξύ των δύο εκδόσεων", κάτι που πιθανώς να σημαίνει πως θα βγαίνουν δύο διαφορετικές εκδόσεις τίτλων -μια για το PS4 και μια για το PS4 Neo. "Θα απαιτούν όμως μια μικρή αλλά σχεδόν αμελητέα δουλειά για να αναπτύξουν ένα παιχνίδι και για τα δύο", αναφέρει ο House. 

Δεν επιβεβαιώθηκε ούτε η τιμή του, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο γνωρίζουμε σίγουρα πως δεν θα δούμε την ανανεωμένη κονσόλα στην συνέντευξη Τύπου της εταιρίας στην Ε3 2016.