Η παγκόσμια πρεμιέρα του Watch Dogs 2

Δείτε όλα τα βίντεο και ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία το Νοέμβριο
08 Ιουνίου 2016 15:40
Η παγκόσμια πρεμιέρα του Watch Dogs 2

Πιστή στο ραντεβού της η Ubisoft, πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα-ανακοίνωση του Watch Dogs 2, μέσα από ένα χορταστικό live-stream. Επιβεβαιώθηκε λοιπόν η πόλη του San Fransisco ως η νέα τοποθεσία που θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του sequel, μαζί με το νέο πρωταγωνιστή που ονομάζεται Marcus Holloway. Είναι μέλος της Dedsec, ενός hacking goup στα πρότυπα των Anonymous -ή της f_society αν προτιμάτε την βερσιόν του Mr. Robot- και κατέχει σαφώς ανεπτυγμένες ικανότητες hacking. 

Ο παίκτης θα έχει κατέχει ένα οπλοστάσιο άρτια συνδεδεμένο με την τωρινή τεχνολογία, καθώς θα ελέγχει ένα drone για παρακολούθηση των στόχων του, θα μπορεί να κάνει μαζικό hacking ανθρώπων, τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Επίσης, στο gameplay θα μπορείτε να το προσεγγίσετε σε full stealth/ full lethal ή full hacking τρόπους. Το multiplayer από τη πλευρά του θα είναι στο στυλ του The Division, με shared world στοιχεία και άμεσο drop-in/out παιχνίδι. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο trailers που δόθηκαν στην δημοσιότητα, καθώς και ολόκληρη την παρουσίαση, συνολικής διαρκείας 20 περίπου λεπτών, με πληθώρα από gameplay πλάνα. Στα πλαίσια της Ε3 2016 θα δούμε και μια πρώτη ματιά στο gameplay demo του. 

Το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Νοεμβρίου του 2016 για τα PS4, Xbox One και PC.