Απουσία Windows Games από την Ε3

Ο Phil Spencer δίνει εξηγήσεις
14 Ιουνίου 2014 20:10
Απουσία Windows Games από την Ε3

Μια από τις υποσχέσεις του αφεντικού του Xbox, Phil Spencer, ήταν η επιστροφή της Microsoft στο PC gaming, μιας και το Games for Windows Live απέτυχε παταγωδώς. Το ενδιαφέρον της Microsoft για το PC Gaming απουσίασε περίτρανα από τη φετινή Ε3 και ο Phil Spencer χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις επί του θέματος, λέγοντας πώς επειδή η εταιρία δεν επέλεξε να συζητήσει για το PC gaming δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αυτό δεν είναι κρίσιμο για την επιτυχία της εταιρίας.

"Για εμάς η Ε3 είναι ένα show των κονσολών και ένα show για το Xbox, και όσον αφορά εμάς ως Microsoft, το Xbox είναι το δικό μας gaming brand και είναι αυτό που θα γεμίσει μια αρένα όπως αυτή, θα κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να το παρακολουθούν ώστε να δείξουμε τα παιχνίδια μας και είναι ένα brand που ο κόσμος νοιάζεται για αυτό." είπε χαρακτηριστικά ο Spencer και έκλεισε τη συνέντευξη του στο Polygon με τα εξής λόγια:

"Αυτοί διοργανώνουν εκείνα τα μεγαλειώδη παγκόσμια Esports πρωταθλήματα και γεμίζουν αρένες. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα κενό εκεί που μπορούμε να ανταποκριθούμε."

Tags: