Στις 31/5 έρχονται τα mods στην Xbox One έκδοση του Fallout 4 

Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε

Στις 31/5 έρχονται τα mods στην Xbox One έκδοση του Fallout 4

Μέσω ενός ειδικού livestream η Bethesda έκανε γνωστές ορισμένες πληροφορίες για την υποστήριξη mods, που θα έρθει αύριο (31/05) στην Xbox One έκδοση του Fallout 4. Πάνω από 660 mods θα είναι διαθέσιμα για τους κατόχους του Xbox One, με το όριο του μεγέθους τους να αγγίζει τα 2GB, κάτι το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί στο μέλλον. Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για τα mods του Fallout 4 στις κονσόλες:

  • Η φόρτωση ενός mod θα επηρεάζει το save game σας. Μετά την φόρτωση ενός mod, τα saves σας θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες το αρχικό και το modded, σε μια ειδική κατηγορία. 
  • Κατά την ενεργοποίηση ενός mod το παιχνίδι θα κάνει επανεκκίνηση ούτως ώστε να το φορτώσει στη μνήμη και το ίδιο θα γίνεται όταν απενεργοποιείται. 
  • Τα mods θα εμφανίζονται με σειρά φόρτωσης για να τρέχουν χωρίς προβλήματα -σε περίπτωση που χρειάζονται κάποιο άλλο για να λειτουργήσουν- και χωρίς να μπερδεύονται το ένα με το άλλο. 
  • Θα υπάρχει η δυνατότητα κατεβάσματος των mods από το site της Bethesda αλλά και να τα κάνετε favourite και να τα κατεβάσετε απευθείας από το Xbox One. 
  • Τέλος, τα mods θα έχουν ως επίπτωση να απενεργοποιούνται τα achievements, κάτι το οποίο θα συμβαίνει και στην PS4 έκδοση. 

1 σχολιο(α)