Το PlayStation VR καταφθάνει στην Ελλάδα

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το VR Headset της Sony
20 Μαΐου 2016 18:26
Το PlayStation VR καταφθάνει στην Ελλάδα

Όπως έκανε γνωστό η Sonyμέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation, το headset εικονικής πραγματικότητας που αναπτύσσει για το PlayStation 4, το PlayStation VR θα κυκλοφορήσει κανονικά χωρίς καθυστέρηση στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2016. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμο και στην Ιαπωνία, την Βόρεια Αμερική, την Ασία και στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Χριστόφορου Σαραγά, Senior Marketing & Sales Manager του PlayStation στην Ελλάδα

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες στις οποίες το PlayStation VR θα λανσαριστεί από την πρώτη ημέρα, επιτρέποντας στους Έλληνες gamers να μοιραστούν τις ίδιες εμπειρίες με τα μέλη της μεγαλύτερης gaming κοινότητας για κονσόλες. Η στήριξη που μας δείχνει η Sony Computer Entertainment είναι απόρροια της εντυπωσιακής επιτυχίας του PlayStation στην εγχώρια αγορά. Οι gamers της χώρας αγκαλιάζουν με θέρμη όλες τις νέες εμπειρίες που τους χαρίζει το PlayStation και προσπαθούμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να τις απολαμβάνουν από την πρώτη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του PlayStation VR θα ανέρχεται στα €399 και αναλυτικότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ.