Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Τέλος για τα 4v5 matches στο League of Legends

Νέα μέτρα αντιμετώπισης από την Riot

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Τέλος για τα 4v5 matches στο League of Legends

Ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα στα MOBA παιχνίδια είναι όταν κάποιος παίκτης βγει από το match στην αρχή του ή σταματήσει να παίζει, κοινώς πηγαίνει AFK. Ακόμα και με την επιλογή του surrender το πρόβλημα είναι εκνευριστικό γιατί οι αγώνες καταγράφονται και επηρεάζουν τα στατιστικά και των ενεργών παικτών.

Ωστόσο, η Riot Games φαίνεται πως έχει την λύση για το League of Legends. Συγκεκριμένα, στο patch 6.11 του παιχνιδιού θα προστεθεί η επιλογή του remake. Αυτός ο νέος μηχανισμός θα λειτουργεί ως εξής:

Advertisement

Αν κάποιος παίκτης έχει αποσυνδεθεί ή είναι AFK για 90 δευτερόλεπτα και το match έχει φτάσει στο τρίτο λεπτό χωρίς first blood, οι τέσσερις ενεργοί παίκτες της ομάδας γράφοντας /remake θα μπορούν να ξεκινήσουν μια ψηφοφορία. Αν τουλάχιστον δύο παίκτες απαντήσουν θετικά, το match θα τελειώσει, χωρίς κανένα πέναλτι να καταλογιστεί. 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.