Φήμη: Πριν τον Οκτώβριο στην αγορά το PS4 Neo

Σύμφωνα με γαλλική εταιρία διανομής παιχνιδιών
13 Μαΐου 2016 16:05
Φήμη: Πριν τον Οκτώβριο στην αγορά το PS4 Neo

Μόλις μερικές ώρες μετά από τις φήμες που ήθελαν το PS4 Neo να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην TGS 2016, η αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία διανομής παιχνιδιών και χονδρεμπορίου, Innelec Multimedia, στην ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το προηγούμενο οικονομικό έτος, ανέφερε ξεκάθαρα πως το νέο σύστημα της ιαπωνικής εταιρίας θα καταφθάσει πριν τον Οκτώβριο.

Η οικονομική πρόβλεψη για το 2016/2017 θα ωθηθεί από την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, ειδικά στο πρώτο εξάμηνο. Και αυτό χάρις την άφιξη του PS4 Neo, της εξέλιξης του PS4 της Sony με διάφορα νέα χαρακτηριστικά και με την κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2016 του virtual reality handset, Sony VR.

Το δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της Innelec δεν συμπεριλαμβάνει το παραπάνω απόσπασμα, ωστόσο το μεταφέρει τόσο η ιστοσελίδα μετοχών, Boursier.com, καθώς και το γαλλικό blog, otaxou.fr. Παρόλο που η φήμη πηγάζει από μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Tags: