Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Call of Duty: Infinite Warfare

Πληροφορίες για την πλοκή, το campaign, το multiplayer και... τα zombies
03 Μαΐου 2016 09:00
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Call of Duty: Infinite Warfare

Η Infinity Ward έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και μέσα από ένα σχετικό livestream, για το επερχόμενο Call of Duty: Infinite Warfare, που για πρώτη φορά στο franchise θα μας μεταφέρει ολοκληρωτικά στο διάστημα. Η πλοκή του Infinite Warfare θέλει την φασιστική SDF (Settlement Defense Front) να έχει ως στόχο αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αποικιών της ανθρωπότητας, η οποία έχει εξαπλωθεί κατά μήκος του ηλιακού μας συστήματος και εξαρτάται από τις πηγές ενέργειες σε αυτές, ώστε να λυγίσει την οικονομία της Γης.

Το campaign θα μας μεταφέρει λοιπόν στα πέρατα του διαστήματος, με ακόμη μεγαλύτερης κλίμακας συρράξεις και μάχες που θα λαμβάνουν χώρα σε ξηρά, μηδενική βαρύτητα και στο διάστημα με διαστημόπλοια. Η δράση θα μεταφερθεί κιόλας στις επιφάνειες άλλων πλανητών. Μάλιστα, το "The Retribution" θα αποτελέσει το κεντρικό hub επιχειρήσεων των παικτών για τις αποστολές του campaign, κάτι που θυμίζει τη δομή του Splinter Cell Blacklist. Καθ'όλη τη διάρκεια του campaign, ο παίκτης θα έχει στον έλεγχο του δικό του διαστημικό jet, ονόματι Jackal. 

Τα γυρίσματα και η παραγωγή του campaign στήθηκε με όλα τα φόντα που χαρακτηρίζουν μια τηλεοπτική σειρά, ώστε να προσδοθεί μια πιο συμπαγής αφήγηση και ερμηνείες, καθώς η διαδικασία να παρομοιάστηκε με αυτή του Uncharted.

Στα του multiplayer, η εξέλιξη του movement system θα αποτελέσει και κύριο άξονα επιβράβευσης των παικτών, διότι θα ανταμείβονται παραπάνω αν χρησιμοποιούν το περιβάλλον τους και προσαρμόζουν ανάλογα τη στρατηγική τους, με τους χάρτες να είναι σχεδιασμένοι κατάλληλα για το χαρακτηριστικό φρενήρη gameplay της σειράς. 

Τέλος, τα Zombies επιστρέφουν και για πρώτη φορά υπό την καθοδήγηση της Infinity Ward. Το συνεργατικό Zombies mode θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν από αυτό του Infinite Warfare, με μοναδικό gameplay και μηχανισμούς. Περισσότερα για αυτό θα ανακοινωθούν σε αργότερη ημερομηνία. Επιβεβαιώθηκε, επίσης, πως τα DLCs του νέου CoD θα δίνονται νωρίτερα κατά ένα μήνα στο PS4. Στην Ε3 2016 (14-16 Ιουνίου) η Activision θα παρουσιάσει, όπως δήλωσε, εκτενώς τον τίτλο με gameplay demo. 

Επίσης, αυτές είναι οι ειδικές εκδόσεις και οι τιμές του, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και μια ακόμη ακριβότερη συλλεκτική με κάποια φιγούρα ή αντικείμενο του παιχνιδιού. 

  • Call of Duty: Infinity Warfare Legacy και Digital Legacy Editions θα περιέχουν το παιχνίδι και το Modern Warfare Remastered με τιμή €79.
  • Η ψηφιακή Digital Deluxe έκδοση των €99 με το παιχνίδι, το Modern Warfare Remastered και το Infinite Warfare Season Pass.
  • Η Legacy Pro Edition με όλα τα περιεχόμενα της Deluxe συν ένα ειδικό steelbook, το soundtrack και άλλα διάφορα ψηφιακά καλούδια στην τιμή των €119.

Μέχρι τότε δείτε τις πρώτες εικόνες από το campaign του Call of Duty: Infinite Warfare, που αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου του 2016 για τα PC, PS4 και Xbox One.