Εντυπωσιάζουν οι πρώτες εικόνες από το CoD: Modern Warfare Remastered

Και το συγκριτικό video μεταξύ αρχικής και remastered έκδοσης
03 Μαΐου 2016 05:10
Εντυπωσιάζουν οι πρώτες εικόνες από το CoD: Modern Warfare Remastered

Μέσα στο Reveal trailer του Call of Duty: Infinite Warfare κρύβονταν μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενη remastered έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare. Πέραν του trailer, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες από το δελτίο Τύπου της Activision, αποκαλύπτοντας τα περιεχόμενα και τις βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα που είναι αρκετές για την επανέκδοση, την οποία αναπτύσσει η Raven. Από βελτιωμένα και πιο ευκρινέστατα textures, HDR lighting, lit και shadowing VFX particles, μέχρι καλύτερα animation και ραφιναρισμένο ήχο, το Modern Warfare Remastered ανανεώνει πλήρως το campaign.

Το ίδιο ισχύει και για το multiplayer κομμάτι, το οποίο θα συστηθεί στην νέα Call of Duty εμπειρία με killstreaks, XP, Prestige, μάχες σε 10 αγαπημένους από τους fan χάρτες και, τέλος, dedicated servers για να υποστηρίξουν το online μέρος. 

Το Call of Duty: Modern Warfare Remastered θα περιέχεται μόνο στις Legacy, Legacy Pro και Digital Deluxe Editions του Infinite Warfare, του οποίου απαιτείται να έχετε για να το παίξετε και δεν θα πωλείται ξεχωριστά.