Αυτό είναι το πρώτο teaser trailer του Call of Duty: Infinite Warfare

Οι Settlement Defense Front απειλούν την ανθρωπότητα
01 Μαΐου 2016 02:25
Αυτό είναι το πρώτο teaser trailer του Call of Duty: Infinite Warfare

Τα κοινωνικά δίκτυα της Activision έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες καθώς δεν έχουν σταματήσει να "teaseάρουν" το νέο Call of Duty. Όπως είναι ήδη γνωστό από τις διαρροές, θα ονομάζεται Call of Duty: Infinite Warfare και το πρώτο teaser trailer του μας συστήνει στην SDF (Settlement Defense Front), μια εγκληματική οργάνωση που απειλεί την ανθρωπότητα, η οποία αποτελείται από τις οργανώσεις SATO και UNSA και λογικά ο παίκτης θα παλέψει στο πλευρό της SATO. 

Αυτά είναι τα λόγια από το trailer που μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το story του Infinite Warfare: "” We are the Settlement Defense Front. We are your enemy. Know this. Your warships cannot shield you. SATO cannot protect you. You will know loss. You will know pain. Make no mistake. The UNSA will not hold. You cannot prevent what is coming.”

Όπως γίνεται αντιληπτό, το setting θα είναι εν τέλει φουτουριστικό και θα λαμβάνει χώρα στο διάστημα. Το πρώτο video είναι το επίσημο teaser, ενώ το δεύτερο προέρχεται από τον Snapchat λογαριασμό του Call of Duty, που δημοσίευσε μια λίγο διαφορετική έκδοση του με δύο δευτερόλεπτα παραπάνω πλάνα στο τέλος.