Στέλεχος της Sony αναφέρεται στο PS4 NEO

Μια πρώτη, έστω και έμμεση, αναφορά στη νέα κονσόλα
29 Απριλίου 2016 16:55
Στέλεχος της Sony αναφέρεται στο PS4 NEO

Όπως σας ενημερώσαμε, ο αντιπρόεδρος της SCEE για την νότια Ευρώπη σε πρόσφατη συνέντευξη του επιβεβαίωσε εκ νέου πως τα The Last Guardian και Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016.  Στην ίδια συνέντευξη το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας αναφέρθηκε εμμέσως στο PS4 NEO/ PS4K.

Παρακάτω ακολουθεί το συγκεκριμένα απόσπασμά της συνέντευξης του, μεταφρασμένα από τα γαλλικά στα αγγλικά:

Το PS4 έχει αναπτυχθεί για να είναι συμβατό με το VR, αλλά κατά τη διάρκεια ζωής μιας κονσόλας οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης εξακολουθούν να εργάζονται σε βελτιώσεις. Το υπάρχων PS4 υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια. Είναι φυσιολογικό να σκεφτόμαστε την αναβάθμιση του. Ωστόσο, δεν έχω περισσότερες πληροφορίες από αυτές για να μοιραστώ.

Δεν ξέρω κάτι για μια ενδιάμεση όγδοη γενιά. Οι πληροφορίες σχετικά με το hardware δεν φιλτράρονται από την Ιαπωνία. Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δυναμική αγορά, αλλά για την ώρα βασίζεται σε δύο κονσόλες και όχι τρεις. Η αγορά έχει πολλά να κερδίσει από την επιστροφή της Nintendo. Με τρεις κονσόλες, η αγορά είναι ισχυρότερη.

Tags: