Trailer 6 λεπτών για την πλοκή του Deus Ex: Mankind Divided

Ενώ αποκαλύφθηκε και η εντυπωσιακή συλλεκτική έκδοση του
29 Απριλίου 2016 11:00
Trailer 6 λεπτών για την πλοκή του Deus Ex: Mankind Divided

Το νεότερο trailer του Deus Ex: Mankind Divided ονομάζεται ‘101’ και κατά την διάρκεια του ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Adam Jensen, εξηγεί την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε για να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα του τίτλου. Το βίντεο έχει συνολική διάρκεια 6 λεπτών και προσφέρει μια ιδιαίτερα αναλυτική ματιά στην ιστορία του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα είναι γεμάτο με φρέσκα gameplay πλάνα.

Συγχρόνως, η Square Enix αποκάλυψε τα περιεχόμενα της απλής Day One Edition έκδοσης του νέου Deus Ex, καθώς και τα συλλεκτικά αντικείμενα που περιλαμβάνει η Collector's Edition του παιχνιδιού. Έτσι, όσοι προμηθευτούν την απλή Day One Edition θα παραλάβουν ένα digital OST sampler, μερικά ψηφιακά βιβλία (ένα mini artbook, μια νουβέλα και ένα κόμικ), μια έξτρα in-game αποστολή και το Covert Agent Pack που περιλαμβάνει διάφορα όπλα, re-skins και upgrades. Η εν λόγω έκδοση κοστίζει όσο και το βασικό αντίτυπο του παιχνιδιού.

Η Collector's Edition έρχεται με όλα τα παραπάνω ψηφιακά καλούδια, μαζί με μια 9 ιντσών φιγούρα του Adam Jensen, το ‘Titan’ art book 48 σελίδων, ένα steelbook και ένα αποκλειστικό χρυσό και μαύρο κουτί πρίσμα. Η τιμή της συλλεκτικές ανέρχεται στα $139.99 και τα περιεχόμενα της μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.