Η CD Projekt RED ακολουθεί το μοντέλο της Rockstar Games

Το Cyberpunk 2077 θα είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της
28 Απριλίου 2016 15:29
Η CD Projekt RED ακολουθεί το μοντέλο της Rockstar Games

Η CD Projekt RED μίλησε για ακόμη μια φορά για το φιλόδοξο εγχείρημα της που ακούει στο όνομα Cyberpunk 2077. Σε συνέντευξη του στο GamesIndustry ο CEO της εταιρίας, Marcin Iwinski, αναφέρθηκε για την φιλόδοξη φύση του επόμενου μεγάλου ΑΑΑ τίτλου της εταιρίας και πως η επιτυχία του The Witcher 3 τους έδωσε τους κατάλληλους πόρους και την ευκαιρία να τολμήσουν κάτι μεγαλύτερο με το Cyberpunk 2077. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

Θα είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι μας σε κάθε μέτωπο, τόσο από την πλευρά της ανάπτυξης όσο και από του marketing.

Σε ένα ακόμη σημαντικό απόσπασμα της συνέντευξης του, ανέφερε πως η CD Projekt έχει δομηθεί με βάση τη θρυλική Rockstar Games, των Grand Theft Auto και Red Dead Redemption, όπου τα παιχνίδια της αν και αργούν να κυκλοφορήσουν το ένα μετά το άλλο, βρίσκονται σε υψηλή εκτίμηση από την βιομηχανία και τους gamers. Η CD Projekt θέλει να ακολουθήσει αυτό το μοντέλο. 

Εμείς δεν το κάνουμε για τα λεφτά. Ναι, φέρνουμε αποτελέσματα, αλλά πάντα εξηγούμε στους επενδυτές μας ότι έχουμε μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Δεν θα πρέπει να περιμένουν ότι θα κάνουμε ετήσιους τίτλους ή ξαφνικά θα κυκλοφορούμε παιχνίδια επειδή απλά και μόνο υπάρχει μια επιχειρηματική ευκαιρία. Θεμελιωδώς, το The Witcher 3 το απέδειξε αυτό και τώρα έχουμε πάρει πολλά εύσημα, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε και να πάρουμε το χρόνο μας, ώστε να κάνουμε το Cyberpunk κάτι πραγματικά ουσιώδες για όλη τη βιομηχανία. Πρέπει να φτάσει τον επόμενο πήχη στην ποιότητα και δεν μιλάω μόνο για εμάς αλλά για όλη την αγορά.