Nintendo NX: Η πλουσιότερη σε first-party αποκλειστικότητες κονσόλα της εταιρίας

Η Emily Rogers ξαναχτυπά με τις φήμες της
20 Απριλίου 2016 09:27
Nintendo NX: Η πλουσιότερη σε first-party αποκλειστικότητες κονσόλα της εταιρίας

Η Emily Rogers τελευταία έχει αποτελέσει σημαντική πηγή πληροφοριών για την επόμενη κονσόλα της Nintendo, μέχρι η εταιρία του Κιότο να αποφασίσει το πότε θα αποκαλύψει πλήρως τα πλάνα της. Οι νέες πληροφορίες, που έρχονται από την εκ των έσω πηγή της στη Nintendo, αναφέρουν πως το Nintendo NX θα έχει το μεγαλύτερο first-party line-up από κάθε άλλη κονσόλα της εταιρίας. Αναφέρεται μάλιστα πως μέσα σε ένα χρόνο το NX θα χτίσει μια βιβλιοθήκη software που θα είναι ήδη μεγαλύτερη από του Wii U στα τέσσερα χρόνια της ζωής του. 

Παρακάτω, ακολουθούν μεταφρασμένες οι πληροφορίες που μεταφέρει η Emily Rogers για το NX:

  • Το μεγάλο βασικό σημείο εστίασης (και γενικός στόχος) πίσω από το NX είναι να αυξήσει κατά πολύ την παραγωγή λογισμικού από τις first-party ομάδες και στούντιο της Nintendo.
  • Για να επιτευχθεί αυτό, η όλη διαδικασία για το πως η Nintendo αναπτύσσει και παράγει λογισμικό, έχει περάσει από ριζικές αλλαγές.
  • Υπάρχει μια νέα στρατηγική που τέθηκε σε εφαρμογή για να δημιουργηθούν και να κυκλοφορήσουν οι first-party τίτλοι με ταχύτερο ρυθμό.
  • Πολλαπλοί μη ανακοινωθέντες τίτλοι του Wii U μεταφέρθηκαν απευθείας στο NX.
  • Το NX θα μπορούσε δυνητικά να δει την υψηλότερη παραγωγή σε first-party τίτλους στην ιστορία της εταιρείας. (Μιλάω για όλη τη διάρκεια ζωής του NX. Όχι μόνο για ένα ή δύο έτη.)

Εσείς τι πιστεύετε για αυτές τις -προς το παρόν- φήμες που λέγονται για το Nintendo NX;