Φήμη: Διέρρευσε ο χάρτης του Red Dead Redemption 2

Prequel θα είναι ο νέος τίτλος
15 Απριλίου 2016 16:02
Φήμη: Διέρρευσε ο χάρτης του Red Dead Redemption 2

Όπως επιβεβαιώνει μια πηγή κοντά στην ανάπτυξη του νέου Red Dead τίτλου στο Techradar, ο χάρτης που διέρρευσε πρόσφατα και φημολογούταν πως προέρχεται από τον επόμενο τίτλο της Rockstar Games, όντως αφορά το παιχνίδι που θα διαδεχθεί το Red Dead Redemption. Μάλιστα η ίδια πηγή επιβεβαίωσε πως έχουμε να κάνουμε με prequel και όχι με sequel του Redemption.

 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον χάρτη, αυτός τοποθετείται ακριβώς ανατολικά από αυτόν του RDR. Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε μάλιστα να δείτε το Great Plains, όπου βρίσκονταν ο οικισμός Blackwater. Ο εν λόγω οικισμός βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του χάρτη του Red Dead Redemption, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πώς οι δύο συνδέονται. Η έλλειψη του σιδηροδρόμου στο Great Plains, επισημαίνει επίσης ότι όντως έχουμε να κάνουμε με prequel.

Όπως τονίζουμε και με κάθε φήμη, λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον πως ολοένα και περισσότερες φήμες σχετικά με τον τίτλο έρχονται στην επιφάνεια, καθώς πλησιάζουμε την E3 2016.