"Ψεύτικο" το Nintendo NX Controller [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Δείτε το βίντεο που το αποδεικνύει
25 Μαρτίου 2016 10:53

Όταν βιάζεσαι, σκοντάφτεις, λέει μία παροιμία. Και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Nintendo NX Controller, το οποίο αποδείχθηκε πως δεν είναι πραγματικό. Σύμφωνα με το ίδιο το άτομο που διέρρευσε την πρώτη φωτογραφία που είδαμε όλοι στο διαδίκτυο σχετικά με το χειριστήριο του Nintendo NX, όλες οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και μάλιστα υπάρχει βίντεο που δείχνει την διαδικασία της δημιουργίας μία εκ των τριών. Οι υπόλοιπες δύο επιβεβαιώθηκαν από τον χρήστη Idriss2Dev πως κάποιος πήρε το μοντέλο που δημιούργησε στην πρώτη φωτογραφία και το έκανε ακόμη καλύτερο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που αποδεικνύει πως το χειριστήριο που είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες είναι ψεύτικο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Εν τέλη και οι δύο φωτογραφίες που είδαμε από την δεύτερη “διαρροή” αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικες. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του NeoGaf ‘kankki’ είναι αυτός που δημιούργησε τις εικόνες. Ο τρόπος που το έκανε είναι χρησιμοποιώντας έναν 3D εκτυπωτή και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.