Η Remedy απαντά για την ανάλυση του Quantum Break

Εξηγεί τις ιδιαίτερα πολύπλοκες τεχνικές απεικόνισης του τίτλου
22 Μαρτίου 2016 13:06
Η Remedy απαντά για την ανάλυση του Quantum Break

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε για την ανάλυση του Quantum Break, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικό κλίμα γύρω από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του τίτλου. Θέλοντας να κατευνάσει τα αίματα, η Remedy Entertainment έδωσε την απάντηση της για το θέμα που προέκυψε, εξηγώντας τις ιδιαίτερα πολύπλοκες τεχνικές απεικόνισης που ενσωματώνει το Quantum Break για να πετύχει αυτό το φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα και πως κατέληξε σε αυτή τη λύση κατά την ανάπτυξη του.

 

Ακολουθεί χαρακτηριστικά η δήλωση της εταιρίας στο Inquisitr:

"Η έξοδος εικόνας του Quantum Break στα 1080p αποτελείται από μια προσωρινή ανασυγκρότηση τεσσάρων 720p 4xMSAA frames. Αυτή η προσέγγιση μας δίνει υψηλή ποιότητα στα pixels σε συνδυασμό με περίπλοκες σκιάσεις και εφέ, επιτρέποντας μας να καταφέρουμε αυτή την κινηματογραφική απεικόνιση. Ωστόσο, οι διάφορες μετρήσεις μεταξύ των περασμάτων και του temporal upscaling κάνει τη συζήτηση γύρω από την ανάλυση, όπως είναι παραδοσιακά κατανοητό, περίπλοκη στην περίπτωση του Quantum Break. 

Από το ξεκίνημα της ανάπτυξης του Quantum Break, το πιο σημαντικό πράγμα για τη Remedy και τη Microsoft ήταν να παραδώσουμε μια συναρπαστική gaming εμπειρία με την ανώτερη εικαστική ποιότητα. Για αυτό φημίζεται η Remedy. Εχουμε την πεποίθηση ότι αυτό επετεύχθη και αδημονούμε να ακούσουμε τι έχουν να πουν οι fans στις 5 Απριλίου όταν θα παίξουν το παιχνίδι." 

Να θυμίσουμε πως το time-bending πόνημα της Remedy κυκλοφορεί σε Xbox One και Windows 10 PCs.