Ο Dave Cox και η MercurySteam συνεργάζονται για ένα νέο τίτλο

Ο οποίος θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο
18 Μαρτίου 2016 17:24
Ο Dave Cox και η MercurySteam συνεργάζονται για ένα νέο τίτλο

Ο Dave Cox, πρώην επικεφαλής των στούντιο της Konami και παραγωγός του Castlevania: Lords of Shadow, συνεργάζεται με την MercurySteam για ένα νέο μη ανακοινωμένο προς το παρόν τίτλο. Η MercurySteam ανανέωσε την teaser ιστοσελίδα της σήμερα και υπαινίχθηκε ότι κάτι έρχεται. Η ιστοσελίδα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και μια αντίστροφη μέτρηση, σηματοδοτώντας μια σημαντική ανακοίνωση στις 15 Απριλίου. Τόσο ο Dave Cox όσο και η MercurySteam δήλωσαν σχετικά με το νέο project:

Enric Alvarez, Studio Head και ιδιοκτήτης της MercurySteam

"Το να φτιάχνεις παιχνίδια είναι ένα πραγματικό πάθος για μας και απολαμβάνουμε την αντιμετώπιση αυτών των τεράστιων προκλήσεων. Έχουμε συνεργαστεί με τον Dave εδώ και πολλά χρόνια και το πάθος και ο ενθουσιασμός του σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του, θα μας δώσει ένα ισχυρό θεμέλιο για αυτό που θα είναι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα μας ως ένα ανεξάρτητο στούντιο."

Dave Cox

“Όταν με προσέγγισε η MercurySteam για να συμμετάσχω στο νέο τους έργο, άδραξα την ευκαιρία. Ήταν μεγάλη τύχη και χαρά μου να εργαστώ με αυτό το ταλαντούχο studio εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το πολύ φιλόδοξο έργο που εχουν αναλάβει. Η MercurySteam συνεχίζει να ωθεί τα όρια και το απόλυτο δημιουργικό τους πνεύμα με εκπλήσσει πάντα. Είναι υπέροχο να είμαι πίσω με τους παλιούς συμπαίκτες μου!”

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, πέραν από το παρακάτω εικαστικό.