Φήμη: Μέσα στο 2017 η κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2

Σύμφωνα με πρώην υπάλληλο της Rockstar Games
17 Μαρτίου 2016 23:25
Φήμη: Μέσα στο 2017 η κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2

Με την Take-Two να έχει ήδη δηλώσει πως μας επιφυλάσσει σπουδαία πράγματα για την φετινή E3, η φημολογία σχετικά με κάποιο νέο Grand Theft Auto τίτλο ή για το άκρως αναμενόμενο sequel του Red Dead Redemption έχει φουντώσει τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα ανώνυμο e-mail που έλαβε η ιστοσελίδα FragHero από κάποιον πρώην developer της Rockstar Games.

Το εν λόγω e-mail αναφέρει πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη για περισσότερα από τέσσερα χρόνια και θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2017, με τίτλο Red Dead Redemption 2: Legends of the West. Επιπλέον, η ίδια πάντα πηγή σημειώνει πως δεν θα έχουμε ένα βασικό πρωταγωνιστή, αλλά θα συμβαίνει κάτι παρόμοιο με το Grand Theft Auto V, ενώ τέλος ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με αυτόν του προηγούμενου παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σας μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη, καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η ταυτότητα του πρώην developer δεν έχει ακόμη επαληθευθεί.