Το Oddworld: Soulstorm είναι γεγονός!

Νέος τίτλος από την Oddworld Inhabitants Inc.
14 Μαρτίου 2016 15:02
Το Oddworld: Soulstorm είναι γεγονός!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα η ανακοίνωση νέου Oddworld τίτλου από την Oddworld Inhabitants Inc. Ο νέος τίτλος θα έχει τον υπότιτλο Soulstorm και όπως αναφέρει η φειδωλή ανάρτηση της εταιρίας αναπτύσσεται από τις εσωτερικές ομάδες του θρυλικού στούντιο στην Καλιφόρνια και στην Μεγάλη Βρετανία, σε συνεργασία με το Frima Studio στο Κεμπέκ του Καναδά. Το Soulstorm, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα γεμάτα μυστήριο γραφόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μία re-imagined εκδοχή του Abe's Exodus, η οποία θα περιγράφει τα γεγονότα από μία πιο σκοτεινή οπτική γωνία. "Ένα σκοτεινό, διεστραμμένο ταξίδι στην ψυχή και την καρδιά του Abe" λέει χαρακτηριστικά ένα quote στο επίσημο site.

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε νέους έξυπνους μηχανισμούς, διεστραμμένες νέες συσκευές-παγίδες και έναν Abe, προηγμένο τεχνολογικά τόσο, όσο δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο θρυλικός Lorne Lanning δηλώνει πως στο σύμπαν των Oddworld υπάρχει μία βαθύτερη, σκοτεινότερη και πιο μοχθηρή πτυχή της ιστορίας, την οποία δεν έχουμε μάθει μέχρι σήμερα και το Soulstorm είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγγίξει αυτά τα μονοπάτια. "Δε βλέπουμε την ώρα να σας δείξουμε περισσότερα από αυτά που ετοιμάζουμε. Θα έχουμε μία έκπληξη που κανένας δε θα μπορεί να προβλέψει", δήλωσε ο επικεφαλής της παραγωγής, Bennie Terry.

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, έτσι και το Oddworld: Soulstorm θα συνεχίσει να καυτηριάζει θεματολογίες όπως η οικολογία, ο καπιταλισμός, ο καταναλωτισμός και ο εθισμός. Εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του επερχόμενου τίτλου, η οποία όπως φαίνεται, θα έχει σύντομα νέα πράγματα να αποκαλύψει. Τέλος, πάντα σύμφωνα με την ίδια την Oddworld Inhabitants Inc. το Soulstorm θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 και εμείς δε βλέπουμε την ώρα για την επιστροφή της αριστουργηματικής σειράς.