Με αέρα "Ocarina of Time" το νέο Zelda του Wii U

Υποσχέσεις από τον Eiji Aonuma
11 Μαρτίου 2016 12:01
Με αέρα

Σε νέες δηλώσεις πρόεβη ο Eiji Aonuma, παραγωγός της σειράς The Legend of Zelda, σχετικά με το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του franchise που θα κάνει την εμφάνιση του αποκλειστικά στο Wii U. Σε συνέντευξη του στο τελευταίο τεύχος του Famitsu, δήλωσε πως η ανάπτυξη του The Legend of Zelda στο Wii U προοδεύει καλά και πως η ομάδα ανάπτυξης είναι ιδιαίτερα απασχολημένη με τον τίτλο τον τελευταίο καιρό. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του, μεταφρασμένες από εμάς.

"Το παιχνίδι έχει αρχίσει να "παίρνει σχήμα" και τα πράγματα έχουν γίνει ευκολότερα. Αυτό σημαίνει πως προοδεύουμε καλά. Πιστεύω πως η βάση της μυστικής συνταγής μας ήταν πάντα το Ocarina of Time αλλά αυτή τη φορά, η αλλαγή στη γεύση θα είναι σαν να πάμε από το ιαπωνικό φαγητό σε δυτικό πιάτο. Ίσως, οι παίκτες να ξαφνιαστούν. Ελπίζω να ανυπομονείτε για αυτό καθώς πιστεύω πως θα καταφέρω να προσφέρω κάτι καινούργιο όπως με το Ocarina of Time."

Ο νέος τίτλος της σειράς The Legend of Zelda αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του 2016 αλλά οι φήμες σχετικά με την αποκλειστική κυκλοφορία του στο Nintendo NX και όχι στο Wii U, οργιάζουν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo, όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα.