Πιθανή καθυστέρηση για το Gran Turismo Sport

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο
11 Μαρτίου 2016 09:50
Πιθανή καθυστέρηση για το Gran Turismo Sport

Στην αποκάλυψη του Gran Turismo Sport στην Paris Game Week 2015, ο CEO της SONY Europe, Jim Ryan είχε δηλώσει πως το παιχνίδι θα έρθει εντός του 2016 με το Playstation Blog να αναφέρει ότι η beta θα έρθει την άνοιξη του ίδιου έτους, ωστόσο από τότε δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω πληροφορίες για το μέλλον του τίτλου. Αυτό άλλαξε σήμερα καθώς μέσω του GTPlanet, νέες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια από τον Γάλλο δημοσιογράφο Cyril Drevet. Ο Drevet βρέθηκε στα γραφεία της Polyphony Digital τον Ιανουάριο του 2016 και σε podcast του Γαλλικού Gameblog, δήλωσε ότι τα πράγματα είναι πολύπλοκα σχετικά με την κυκλοφορία του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως “κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Μάρτιο, είναι πιθανό να μη γίνει”, ότι από αυτά που είδε “χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά” και ότι “δεν είναι ακόμη πεπεισμένος ότι κάτι θα έχει βγει μέχρι το τέλος του χρόνου”.

Ο Drevet συμπλήρωσε πως πρόκειται να είναι ένα πραγματικό GT7 και όχι ένα “GT6 Plus”, απλά θα εστιάζει στον κόσμο των eSports ειδικά μέσω της συνεργασίας με τη FIA, το επίσημο παγκόσμιο σώμα αγώνων αυτοκινήτου. Φυσικά, στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτές οι πληροφορίες αποτελούν φήμες και όχι κάτι επίσημο, ωστόσο είναι γνωστό πως ο Drevet έχει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα ανάπτυξης.