Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Street Fighter V: Η Capcom τιμωρεί τους rage quitters

Σκληρή η στάση της εταιρίας

Δημήτρης Σαλαμάρας
Δημήτρης Σαλαμάρας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Street Fighter V: Η Capcom τιμωρεί τους rage quitters

Σε μία προσπάθεια της η Capcom προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τους rage quitters του Street Fighter V με βάση το feedback των fans. Έτσι, σαν πρώτη λύση η εταιρία ξεκίνησε να μειώνει το LP και το rank των παικτών. Στην συνέχεια, ανά εβδομάδα θα γίνεται ένας έλεγχος στο προφίλ κάθε παίκτη και όσοι ξεπερνούν το όριο του 80-90% όσον αφορά τις αποσυνδέσεις, θα μηδενίζονται οι LP πόντοι τους.

Αυτό, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία θα είναι η πρώτη λύση μέχρι να βρουν κάτι μόνιμο. Αν υπάρξει κάτι νεότερο επί του θέματος θα σας ενημερώσουμε.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Capcom

Capcom

Δες περισσότερα