Όλες οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct - 03.03.2016

Με πλούσιες ανακοινώσεις νέων τίτλων
04 Μαρτίου 2016 12:28
Όλες οι ανακοινώσεις του Nintendo Direct - 03.03.2016

Το νεότερο Nintendo Direct έλαβε χώρα χθες (03/03) και περιείχε μπόλικες ανακοινώσεις και αρκετά νέα trailers. Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε ένας νέος Kirby τίτλος για το Nintendo 3DS, καθώς και το νέο Paper Mario για το Wii U. Ακολουθούν οι σημαντικότερες ανακοινώσεις, τα trailers αλλά και ολόκληρο το Direct. 

Paper Mario: Color Splash (Wii U, 2016)

Το νέο Paper Mario φέρει τον τίτλο "Paper Μario: Color Splash" και αναμένεται μέσα στο 2016 για το Nintendo Wii U. Πρόκειται για το πρώτο Paper Mario για την οικιακή κονσόλα της Nintendo, το οποίο φέρει επιρροές από το Splatoon, μιας και ο Mario πρέπει να σώσει το Prism Island καθώς αυτό χάνει το χρώμα του. 

Star Fox Guard πακέτο με το Star Fox Zero

Ο Shigeru Miyamoto μας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση του Project Guard, ανακοινώνοντας έτσι το Star Fox Guard. Ο λόγος για έναν νέο τίτλο, όπου θα πρωταγωνιστούν οι Slippy και Gripply Toad και θα περιλαμβάνεται μαζί με το Star Fox Zero που θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου για το Wii U. 

Νέο trailer για το Pokken Tournament

Lost Reavers

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Lost Reavers της Bandai Namco. Το F2P online multiplayer παιχνίδι, στο οποίο θα μάχεστε εναντίον ζόμπι και θα λύνετε διάφορους γρίφους, θα διατεθεί στις 28 Απριλίου για το Wii U. 

Μario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games (3DS Μάρτιος/ Wii U Ιούνιος)

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Μario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games για τα 3DS και Wii U. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου και 24 Ιουνίου αντίστοιχα. 

Kirby: Planet Robobot (3DS, Ιούνιος)

Επίσης, ανακοινώθηκε ένας ολοκαίνουργιος Kirby τίτλος για το Nintendo 3DS. Στη νέα περιπέτεια με τίτλο "Kirby: Planet Robobot" ο Kirby βάζει μια ρομποτική πανοπλία, αντιμετωπίζοντας με τα ίδια τους τα όπλα τους αντίπαλους του. Ακόμη, θα υπάρχει ένα co-op mode τεσσάρων παικτών, το Team Kirby Clash. To νέο Kirby θα κυκλοφορήσει στις 

Metroid Prime Federation Force - Story Trailer

Μάθαμε πως το Metroid Prime Federation Mode δεν θα είναι ένα multiplayer-only παιχνίδι με βάση το σύμπαν του Metroid, αλλά πως θα έχει ένα κανονικό campaign, το οποίο για πρώτη φορά είδαμε μέσω του παρακάτω story trailer.

Ακολουθεί ολόκληρο το Nintendo Direct: