Κρύβεται trailer για το Alan Wake's Return στο Quantum Break

Κλασική Remedy ή ένα διαφημιστικό κόλπο;
01 Μαρτίου 2016 19:46
Κρύβεται trailer για το Alan Wake's Return στο Quantum Break

Ο αρθρογράφος του PCWorld, Hayden Dingman, υποστηρίζει πως είδε ένα trailer για το επιβεβαιωμένο πλέον Alan Wake 2, στο Quantum Break. Κατά την ενασχόληση του με το preview του τίτλου, ανακάλυψε μια τηλεόραση στο παιχνίδι που έδειχνε τον ίδιο τον Alan Wake σε κάποια πλάνα που έμοιαζαν με teaser trailer, κρυμμένο μέσα στο Quantum Break που θα στρώσει τον δρόμο για το πολυπόθητο sequel. 

H Microsoft σε εκείνο το σημείο δεν του επέτρεψε να τραβήξει οποιοδήποτε είδους υλικό και προς το τέλος του trailer εμφανίστηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, η λέξη "Return". Εδώ είναι που το εν λόγω στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το trademark που καταχώρησε η Remedy και το οποίο επιβεβαιώνει την ονομασία του: "Alan Wake's Return". 

Τόσο τo Max Payne όσο και το Alan Wake είχαν το δικό τους ψεύτικο TV show. Στην περίπτωση του δεύτερου, το "Night Springs" προέβλεπε αρκετά από τα γεγονότα του παιχνιδιού. Μπορεί αυτή η κλασική τακτική της Remedy να επιστρέφει στο Quantum Break. Λογικά ο συντάκτης αναφέρεται στο "Alan Wake 2 Easter Egg" που έκανε tease η Remedy τα περασμένα χριστούγεννα, με ένα εορταστικό video, το οποίο είχε και ορισμένα πλάνα από αυτό.