Quantum Break: Απαιτούν σύνδεση στο internet τα live-action επεισόδια

Όλα όσα είπε και έδειξε η Remedy στο ειδικό event της Microsoft
01 Μαρτίου 2016 16:00
Quantum Break: Απαιτούν σύνδεση στο internet τα live-action επεισόδια

Όντας η αιχμή του δόρατος της Microsoft για το ανοιξιάτικο line-up της, το Quantum Break της Remedy Enterntainment είχε ξεχωριστή θέση στο ειδικό event της εταιρίας, μιας και κυκλοφορεί στις 5 Απριλίου. Εκεί η Remedy έδειξε και είπε πολλά για το Quantum Break, μεταξύ άλλων, ειπώθηκε πως τα live-action επεισόδια θα απαιτούν σύνδεση στο internet για να προβληθούν, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνονται stream στο Xbox One ή το Windows 10 PC σας.

Εξηγήθηκε πως αυτό έγινε για να εξοικονομηθεί χώρος, καθώς γυρίστηκαν πάνω από 40 διαφορετικές εκδοχές του show ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη -τα λεγόμενα junction points- σύμφωνα με τα λεγόμενα του Greg Louden, narrative designer της Remedy.

"Έχουμε πάνω από 40 διαφορετικές εκδοχές του show συνολικά, όπου βασικά οι επιλογές σας το κάνουν να εξελιχθεί και να αλλάξει είτε αυτό προέρχεται από μια junction επιλογή ή από αυτά που λέμε 'Quantum Ripples' και ξεκλειδώνουν ένα είδος κομμένων σκηνών του show. Αν τα συνδυάσουμε αυτά, η διάρκεια του show μεταβάλλεται ανάλογα με τις αποφάσεις, επειδή κάποια επεισόδια είναι εκ του αποτελέσματος μεγαλύτερα και κάποια άλλα μικρότερα. Πρακτικά εξελίσσεται συνεχώς για αυτό έπρεπε να τα streamάρουμε."

Τουλάχιστον, η Xbox One έκδοση θα δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα επεισόδια. Αυτό δεν θα συμβαίνει στη Windows 10 έκδοση, η οποία θα προσφέρει τη live action σειρά σε 4K ανάλυση. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το αποκλειστικό walktrough του IGN, που παρουσιάζει εκτενώς το πρώτο act του τίτλου, σε περίπτωση που δεν φοβάστε τα spoilers.