Αρχεία του Half-Life 3 στο VR Demo της Valve [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Καθώς και αναφορές στο Left 4 Dead 3
22 Φεβρουαρίου 2016 20:26
Αρχεία του Half-Life 3 στο VR Demo της Valve [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Valve έκανε διαθέσιμο ένα νέο εργαλείο που μετρά την απόδοση του υπολογιστή σας και αξιολογεί αν είναι κατάλληλος για αναπαραγωγή Virtual Reality περιεχομένου. Το ενδιαφέρον είναι πως το steamdb, σε συνεργασία με το Valve Time, κατάφεραν να αποκτήσουν μια παλιότερη έκδοση του εν λόγω εργαλείου που περιλαμβάνει διάφορα assets που η Valve χρησιμοποιούσε στα πλαίσια των VR πειραμάτων της.

 Εκεί μεταξύ άλλων οι δύο ιστοσελίδες ανακάλυψαν δεκάδες πιθανές αναφορές στο Half-Life 3, ως ‘hl3’. Όπως για παράδειγμα στην συμβολοσειρά:

‘c:\buildslave\source2_win64\build\src\game\server\hl3\npc_quest_citizen.cpp’

Παράλληλα, βρέθηκαν textures από έναν χαρακτήρα με όνομα ‘Retired Engineer’, ο οποίος είχε αναφερθεί και σε διάφορες διαρροές σχετικές με το Left 4 Dead 3. Ενώ, πολλά μοντέλα χαρακτήρων και textures που ταιριάζουν και στα δυο projects βρέθηκαν επίσης.

Αυτό, σε συνάρτηση με τις τόσες φήμες που ακούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως και τα δύο παιχνίδια υπήρξαν κάποια στιγμή ενεργά projects για την εταιρία και μάλιστα η Valve δοκίμαζε τις VR προοπτικές και των δύο τίτλων. Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ευρήματα στο εργαλείο μπορείτε να βρείτε στους δύο παραπάνω συνδέσμους.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23/2 8:34]

Το Reddit έκανε μια ακόμη τεράστια αποκάλυψη. Πέρα από τις γραμμές κώδικα και τα ξεχασμένα αρχεία που αφαιρέθηκαν ακαριαία από την Valve, η εταιρία μέσα στο VR Demo που δημοσίευσε έχει τοποθετήσει και ένα κομικ στον κόσμο του παιχνιδιού με τίτλο Half Life: Rising The Bar, το οποίο και απεικονίζεται παρακάτω.