Το εντυπωσιακό χολιγουντιανό καστ του Master of Orion

Mark Hamill, Troy Baker και Nolan North στο νέο τίτλο της Wargaming
19 Φεβρουαρίου 2016 06:15
Το εντυπωσιακό χολιγουντιανό καστ του Master of Orion

Η Wargaming όντας ένας από τους κυρίαρχους παίκτες των freemium/ F2P παιχνιδιών, δείχνει να έχει ζεστό χρήμα στις τσέπες της για να υποστηρίξει τον επερχόμενο sci-fi 4X strategy τίτλο της. Το Master of Orion, όπως ανακοινώθηκε, θα περιλαμβάνει ένα χολιγουντιανό καστ ηθοποιών που θα δανείσει τη φωνή του στο παιχνίδι και η εμπλοκή των ονομάτων σε ένα τέτοιο project εντυπωσιάζει. 

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι οι: Mark Hamill (Luke Skywalker/ Joker) που θα υποδυθεί τον Alkari emperor, Michael Dorn (Worf στο Star Trek) σε ρόλο αφηγητή, Alan Tudyk (Firefly/ Star Wars Rogue One), John De Lancie (Q στο Star Trek) ως human emperor και o Robert Englund (Freddy Kruger/ A Nightmare on Elm Street).

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνήθεις ύποπτοι του voice acting, δηλαδή οι Nolan North και Troy Baker που θα υποδυθούν τους Darlok Emperor/ Sakkra Emperor και Klackon Advisor/ Psilon Emperor αντίστοιχα. 

Ή αλλιώς μπορείτε να δείτε το video με όλο το cast του Master of Orion να συστήνεται. Το reboot του Master of Orion θα γίνει διαθέσιμο στις 26 Φεβρουαρίου.